Ga naar de hoofdinhoud

Zichtbaarheid van mijn profiel

Wat zijn de criteria zichtbaar?

Om ervoor te zorgen dat uw profiel zichtbaar is in de zoekresultaten* , moet u aan bepaalde criteria voldoen:

  • Je profiel moet volledig zijn: profielfoto, minimaal 4 tags, beschrijving van minimaal 200 woorden, een titel en een minimaal zichtbare ADR van € 125.

  • Je moet wel hebben aangegeven dat je beschikbaar bent. Als uw profiel "Niet beschikbaar" is, verschijnt u niet meer in de zoekresultaten. Bewerk je beschikbaarheid op je profielpagina om opnieuw te verschijnen.

  • Alle verzoeken van klanten hebben beantwoord: U mag geen onbeantwoord missievoorstel in het berichtensysteem hebben om in de zoekresultaten te verschijnen. Als een klant contact met je opneemt via de voicemail, vragen we je te reageren in het gesprek met de klant door een bericht of offerte te sturen, of het aanbod af te wijzen voordat je weer verschijnt.

  • Een minimale score hebben van 3,75/5

  • U bent in de afgelopen drie maanden ingelogd

Hoe maak ik mezelf zichtbaar aan het einde van de missie?

Hoe maak ik mezelf zichtbaar aan het einde van de missie?

Ben je aan het einde van de missie, nog steeds niet beschikbaar, maar wil je toch weer zichtbaar zijn in de zoekmachine , dan is dit mogelijk.

Als je in de 30 dagen voorafgaand aan je retourdatum op de aangegeven beschikbaarheid bent, dan ben je zichtbaar in de zoekresultaten en kan er contact met je worden opgenomen door klanten om je retour voor te bereiden (op je profiel wordt duidelijk aangegeven dat je beschikbaar bent pas vanaf die datum).

Zodra de missie is voltooid, hoeft u alleen uw beschikbaarheid op uw profiel te bevestigen en aan te geven dat u beschikbaar bent (evenals de frequentie: voltijds of slechts enkele dagen).

Kan ik aanbiedingen ontvangen als mijn profiel onzichtbaar is in de zoekresultaten*?

U kunt gecontacteerd worden en nieuwe vacatures ontvangen, zelfs als uw profiel onzichtbaar is, maar in kleinere aantallen. Om je kansen op het vinden van een baan zo groot mogelijk te maken, raden we je aan om je profiel zichtbaar te houden.

Door onzichtbaar te zijn, kunt u onze missiekansen ontvangen omdat we anticiperen op uw terugkeer naar activiteit.

Dankzij een matching-algoritme dat speciaal is ontworpen door onze data-scientists, wordt u direct op de hoogte gebracht als een of meer van deze vacatures overeenkomen met uw profiel en uw missievoorkeuren en kunt u ze in uw mailbox vinden.

Ook klanten die al met je hebben gewerkt, die al contact met je hebben opgenomen of je profiel aan hun favorietenlijst hebben toegevoegd, hebben altijd direct toegang tot je profiel via hun berichtenservice.

Ten slotte kunt u altijd de URL van uw Malt-profiel delen op uw persoonlijke website, uw Github- account, Twitter of Linkedin . Het is een goede manier om nieuwe leads te vinden.

Ik woon op de grens, kan ik in beide landen zichtbaar zijn?

Woon je op de grens en wil je werken met opdrachtgevers uit beide landen, dan kan dat!

Wanneer de klant een zoekopdracht uitvoert door een locatie toe te voegen, krijgt hij de resultaten van zijn land van herkomst maar ook in een straal van 100 km rond.

Dus woon je bijvoorbeeld in Straatsburg, dan is je profiel zichtbaar voor Fransen maar ook voor Duitse grensbewoners.

Zichtbaarheid van uw persoonlijke gegevens

Ik wil niet dat mijn achternaam zichtbaar is, kan dat?

Je achternaam is zichtbaar op je Malt-profiel, maar als je niet wilt dat deze op je profiel verschijnt om redenen die bij jou horen, ga dan naar het tabblad "mijn profiel bewerken" en klik op het veld je voor- en achternaam .

U kunt er dan voor kiezen om alleen de eerste letter van uw achternaam weer te geven.

Zijn de persoonlijke gegevens in mijn profiel voor iedereen zichtbaar?

Uw e-mailadres en telefoonnummer zijn niet openbaar zichtbaar.

Deze gegevens worden alleen door het Malt-team gebruikt om contact met u op te nemen.

Wat betreft de administratieve informatie die u verstrekt, deze wordt alleen door ons platform gebruikt bij het opstellen van uw offertes en facturen, maar wordt op geen enkele manier verspreid of anderszins gebruikt.

De wettelijke documenten (behalve het identiteitsbewijs) die u verstrekt, kunnen nog steeds worden gedownload door de klanten met wie u uw opdrachten uitvoert, maar alleen wanneer de offerte is gevalideerd.

Wat zijn missievoorkeuren?

De missievoorkeuren zijn er om u in staat te stellen luid en duidelijk de missies te verkondigen die u interesseren. Wij zorgen ervoor dat ze zichtbaar zijn voor klanten, zodat u voorstellen kunt ontvangen die het beste aan uw criteria voldoen:

  • Reizen : Ben je flexibel en stem je ermee in om opdrachten met de klant uit te voeren, of ben je exclusief op afstand? Je kunt ook aangeven dat je maar een deel van de opdracht bij de opdrachtgever doet. De 0-beweging is de enige voorkeur die niet kan worden verwijderd, deze moet worden ingevuld.

  • Activiteitszone: als u zich tussen twee verschillende steden bevindt en vaak onderweg bent, heeft u de mogelijkheid om tot 4 activiteitszones aan te geven naast de hoofdlocatie van uw profiel.

  • Vaardigheden : Selecteer die waarvoor u in het bijzonder gevraagd wilt worden voor missies (maximaal 50).

  • Missieduur : Kies de missieduur die u in het bijzonder interesseert of die u liever niet aangeboden krijgt.

  • Activiteitssector : gebruik dit criterium om de activiteitensectoren te definiëren die u doen dromen of die u wilt vermijden.

  • Bedrijfsgrootte : Kies de bedrijfsgrootte waarin u wilt werken. De grootte van het bedrijf geeft echter niet altijd goed de context weer waarin je gaat werken. Er kunnen zeer agile teams zijn binnen grote groepen.

Hoe stel ik mijn missievoorkeuren in?

Wanneer u op de Mission Preferences Management- pagina aankomt, kunt u op de knop "Definiëren..." klikken die aanwezig is voor elk criterium.