Ga naar de hoofdinhoud

Het Super Malter-programma

Het Super Malter-programma is een manier om de beste freelancers van Malt te identificeren en te belonen. De Super Malta-status vergroot hun zichtbaarheid op het platform en geeft hen toegang tot exclusieve voordelen.

Met deze badge kun je de freelancers identificeren die de meeste missies op Malt uitvoeren: ze kennen het platform, zijn reactief en worden erkend als experts.

Slechts 3,6% van de freelancers met een regelmatige activiteit op het platform krijgt een Super Malter-badge. Deze badges zijn een garantie voor reactievermogen, kwaliteit en langdurige relaties.

Je kunt deze freelancers vinden door zoekopdrachten te filteren met het criterium ' Super Malter ', zodat alleen de Super Malter-freelancers worden weergegeven die overeenkomen met de zoekwoorden.

De verschillende niveaus van Super Malter
Er zijn drie voortgangsniveaus en bijbehorende badges:
  • Super Malter 1

  • Super Malter 2

  • Super Malter 3

Naargelang freelancers missies op het platform uitvoeren, verdienen ze punten waarmee ze de verschillende niveaus kunnen bereiken, met een toenemende voortgangsmarge tussen elk niveau.

De verschillende niveaus van Super Malter-status maken het mogelijk om de prestaties te belonen van freelancers die betrokken zijn bij onze Malt-gemeenschap, die de principes van het freelance charter respecteren en die opdrachten uitvoeren.

De niveaus zijn een manier om de ervaring van freelancers op Malt weer te geven en tegelijkertijd een gelijkwaardige progressie te garanderen tussen de verschillende soorten beroepen die zij uitoefenen.

Super Malter-niveaus zijn ook een manier voor freelancers om hun voortgang binnen de Malt-gemeenschap bij te houden en te meten.