Wie zijn de freelancers op Malt?
ZoekenNeem contact met ons op

Wie zijn de freelancers op Malt?

Freelancers op Malt zijn gespecialiseerd in 'digitale beroepen' in vakgebieden zoals: IT, Marketing, Consulting, Finance, HR en meer.

Alle freelancers op Malt zijn geverifieerd door ons team. Allen zijn geregistreerd als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP'er) bij de Kamer van Koophandel en wij gaan na of alle benodigde juridische documenten op orde zijn.

Malt is ontworpen voor en door freelancers. Zo trekken we altijd toptalenten aan. Daarnaast staan onze toegewijde succesmanagers klaar om freelancers te ondersteunen met hun carrière en in de ontwikkeling van hun vaardigheden.

Ieder jaar meer zelfstandigen

Er zijn in totaal 8.900.000 zelfstandigen en freelancers in heel Europa. 

In meer dan 10 jaar (2000-2013) is dit aantal flink gestegen. Dit heeft te maken met een grotere behoefte aan onafhankelijkheid van generatie Y en de zoektocht naar flexibiliteit en expertise vanuit het bedrijfsleven.
Malt lanceert zijn tweede editie van de Malt Tech Trends met daarin de meest gevraagde competenties vanuit het bedrijfsleven en een overzicht van de belangrijkste freelance-trends in de technische sector.

Ontdek de technologieën die in opkomst of schaars zijn, of die het meest gangbaar zijn in de verschillende beroepen, daar waar de digitale transformatie een belangrijke rol speelt bij talrijke economische uitdagingen (flexibiliteit, snelheid bij verwerking van aanvragen, productiviteitswinst...)