Ga naar de hoofdinhoud
Wat zijn de voordelen van Malt?
Neem contact met ons op

Wat zijn de voordelen van Malt?

Met Malt is het inhuren van freelancers nog nooit zo makkelijk geweest. Je krijgt binnen een paar uur antwoord en start binnen enkele dagen een nieuw project.

Direct aan de slag

We vinden binnen 1 werkdag geschikte freelancers voor jouw project en brengen je in direct contact met de door jou gekozen profielen.

Veilig en vertrouwd

Onze online betalingen zijn goed beveiligd. Daarnaast dekt onze AXA verzekering de wettelijke aansprakelijkheid van de freelancers en daarmee jouw projecten. Aan de hand van de online beoordelingen en recensies van de freelancer weet je precies wat je kunt verwachten.

Bespaar kostbare tijd

Besteed tot 10x minder tijd aan administratie en boekhouding dankzij geautomatiseerde online contracten, juridische verificatie, gecentraliseerde offertes en facturen en gedigitaliseerde geheimhoudingsovereenkomsten (NDA's).


Exclusieve voordelen!


Gratis toegang tot de beste freelancers: duizenden freelancers die je op andere platforms niet vindt (zelfs niet bij andere dienstverleners), een zoekmachine die voor je de freelancers vindt die aan je specifieke behoeftes voldoen en beoordelingen van andere bedrijven die je helpen bij je keuze. 

Een veilige administratieve en juridische omgeving. Je voldoet aan de Franse due diligence-wet, er is geen sprake van uitlening van personeel of verboden onderaanneming en je hebt 7 dagen per week toegang tot een centraal overzicht van de gesprekken, offertes en contracten. 

Het gemak van slechts één vertrouwde contactpersoon: een toegewijde contactpersoon die je helpt bij je projecten, slechts één centraal punt om in contact te komen met duizenden freelancers en vertrouwelijke communicatie (niet verplicht om een opdracht of een ingewikkelde RFP te plaatsen). 

De garantie op kwaliteit en bescherming tegen claims: de opdrachten zijn via AXA verzekerd tegen schadeclaims, "niet goed, geld terug" (jij bepaalt als opdrachtgever zelf of het bedrag na de opdracht wordt uitbetaald). Geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje!