Wat als ik geen vooruitbetaling kan doen?
ZoekenNeem contact met ons op

Langdurige opdracht

Het is niet altijd mogelijk een volledige betaling te doen om de kosten te dekken van een opdracht die meerdere maanden duurt, omdat het om grote bedragen gaat.   

  • We raden je dan ook aan de freelancer te vragen de offerte in verschillende delen op te splitsen, zodat je slechts een deel van de opdracht vooruit hoeft betalen. 

De freelancer kan elke offerte apart opmaken door een indicator voor elke fase in de titel op te nemen: 

- titel van de opdracht + aanbetaling 
- titel van de opdracht + deel 1, deel 2, etc. 

  • Als je per bankoverschrijving wenst te betalen, hoef je de offerte niet op te splitsen, je kunt gewoon een gedeeltelijke overschrijving doen en op het werkblad zal worden aangegeven dat een deel van het bedrag is gestort.

Voor grote concerns

De andere uitzondering zijn grote concerns die vaak een speciaal betalingsbeleid hebben.

In tegenstelling tot het systeem van vooruitbetaling, waarbij de opdrachtgever het geld vóór de opdracht op een geblokkeerde rekening stort en het bij de bevestiging van het einde van de opdracht vrijgeeft, betalen grote bedrijven de factuur overeenkomstig hun omslachtige en lange boekhoudkundige procedures.

Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen via support@malt.com, zodat wij de freelancer met wie u wilt samenwerken gerust kunnen stellen!