Ga naar de hoofdinhoud

Waarom als onderneming Malt gebruiken?

Met Malt kom je rechtstreeks in contact met meer dan 500.000 freelancers die op het platform zijn geregistreerd en geniet je van een reeks tools en diensten waarmee je op een eenvoudige en veilige manier kunt samenwerken.

Jouw voordelen:

  • Toegang tot de grootste gemeenschap van onafhankelijke experts en strategieconsultants in Europa.

  • Een snel selectieproces dankzij onze geïntegreerde oplossing die marktplaats, matchingalgoritme en ondersteuning van onze rekruteringsteams combineert. Dankzij het geïntegreerde berichtensysteem kun je rechtstreeks met freelancers communiceren.

  • Gecentraliseerd beheer van jouw projecten, betalingen en freelancers: het verzenden van offertes, contracten, facturatie en betaling gebeurt online en op een veilige manier.

  • Een veilige administratieve en juridische omgeving die je beschermt in overeenkomst met de waakzaamheidswet (Kbis, Urssaf in orde). Er is geen risico op uitlenen van arbeid of strafbaar afdingen, en je behoudt 7/7 toegang tot een gecentraliseerde geschiedenis van gesprekken, offertes en contracten. Bovendien zijn al je missies op Malt gedekt door de RC Pro Hiscox-verzekering.

  • Klanten met een groot account hebben baat bij het systeem van Malt waardoor je altijd met één enkel vertrouwd contact omgaat: een speciaal contact om je te helpen met je onderzoek, één account waarnaar wordt verwezen bij aankopen om met duizenden freelancers om te gaan, en een vertrouwelijke relatie (geen verplichting om een missie of een complexe RFP plaatsen).

Dit alles zorgt voor een sterke beveiliging en vereenvoudigt administratieve taken.

Waarom mijn account aanmaken op Malt?

1. Beveiligen en beschermen van mijn informatie

Om in contact te kunnen komen met freelancers, vragen wij enkele basisgegevens waarmee wij je kunnen identificeren bij je volgende bezoeken en waarbij we je meldingen kunnen sturen wanneer je antwoorden of offertes ontvangt van freelancers.

De basisinformatie is je voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en uiteraard een wachtwoord om de vertrouwelijkheid van de uitwisselingen die je met freelancers uitvoert, te kunnen garanderen.

2. Beheren van mijn facturen en vergoedingen

Wanneer je vervolgens met de freelancers werkt, zullen wij je om andere, meer professionele informatie vragen (SIRET, BTW-nummer enz.) zodat wij facturen voor je opdrachten kunnen uitreiken, of eventuele terugbetalingen kunnen verwerken (IBAN).

3. Contact opnemen met beschikbare freelancers

Registratie op Malt is noodzakelijk om contact op te nemen met freelancers en jouw relatie met hen te beheren. Dankzij jouw klantprofiel krijg je toegang tot onze community van 500.000 freelancers.

Alle digitale beroepen zijn vertegenwoordigd op Malt, zodat je snel en efficiënt de freelancer vindt die bij je noden past en die jouw project een boost geeft.