Waarom lopen de offerte en de opdracht via Malt?
ZoekenNeem contact met ons op

Waarom lopen de offerte en de opdracht via Malt?

Wanneer je een contract wilt sluiten met een freelancer die benaderd is via Malt, moet je de offerte en de opdracht beheren op Malt.


Door via Malt het contract te sluiten, stellen wij je in staat om: 

Je betaling veilig te stellen - Je kunt er zeker van zijn dat het geld niet onmiddellijk naar de freelancer wordt overgemaakt. Onze betalingsoperator houdt het vast totdat je het einde van de opdracht bevestigt. Je geeft het groene licht om het bedrag uit te betalen wanneer je tevreden bent met het resultaat.

Profiteer van een freelanceverzekering voor de opdracht - Een freelancer werkt op je locatie en veroorzaakt schade aan eigendommen. Als je Malt inschakelt, ben je er zeker van dat hij/zij verzekerd is voor de opdracht en dat je dankzij de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Axa niet opdraait voor eventuele schade die een freelancer veroorzaakt.

Beveel een freelancer aan die je goed werk heeft geleverd - De reputatie op Malt is erg belangrijk. Dankzij de beoordelingen die na afloop van de opdracht worden achtergelaten, zal een freelancer worden gestimuleerd om altijd het beste van zichzelf te geven als hij/zij voorstellen voor opdrachten via het platform wil blijven ontvangen.

Profiteer van gestandaardiseerde facturen - Met Malt kun je facturen genereren namens je bedrijf dankzij de factureringsovereenkomst die digitaal door de freelancer is ondertekend en waarmee wij facturen kunnen uitgeven die in je boekhouding kunnen worden geïntegreerd.