Toegang tot freelancers, uitgekozen door medewerkers van mijn onderneming

Met Malt kan je freelancers zien die al voor je bedrijf hebben gewerkt of die aanbevolen zijn door je medewerkers. Als gebruiker van een bedrijfsaccount heb je nu toegang tot alle freelancers in de onderneming: degenen die met je medewerkers op Malt en daarbuiten werken, evenals hun favorieten.

Gebruik de filter "Freelancers van mijn onderneming".

Bij je zoektocht kan je filteren op freelancers die al voor je onderneming hebben gewerkt.

Op het profiel van de freelancer heb je vervolgens toegang tot de historiek van de projecten die met je onderneming zijn uitgevoerd en zo kan nagegaan worden:

• Of de freelancer bij jouw bedrijf werkt of al heeft samengewerkt (wanneer en met wie), en of hij jouw organisatie, processen kent...

• Of de missies met deze freelancer goed zijn verlopen door de beoordelingen en recensies op Malt te raadplegen, of door dit rechtstreeks aan de medewerker te vragen!

• Of medewerkers deze freelancer aan hun favorieten hebben toegevoegd.

Wie heeft toegang tot deze lijsten met freelancers?

Alle leden van de onderneming.

Wie zijn de freelancers van mijn onderneming?

Dit zijn alle freelancers die een connectie hebben met jou, jouw team of jouw organisatie:

• freelancers die momenteel met Malt aan een missie voor jou werken

• freelancers die met Malt een missie hebben uitgevoerd

• freelancers die ervaring hebben geleverd binnen je bedrijf (exclusief Malt)

de favoriete freelancers van je medewerkers

Wil je alle freelancers waarmee je samenwerkt centraliseren? Gebruik Malt Open om alle freelancers onder te brengen op Malt.

Hoe kan ik mijn lijsten met freelancers delen?

Je kan je freelancerslijst op 3 manieren delen met je medewerkers :

• Door op het deelsymbool te klikken

• Door de URL van de lijst rechtstreeks te delen,

• Door de freelancelijst naar de teamleden te e-mailen

Lijsten zijn hulpmiddelen voor samenwerking met alle teamleden met de volgende mogelijkheden:

• Freelancers toevoegen aan de lijst

• Een profiel liken, of juist het omgekeerde

• Opmerkingen toevoegen bij de voorgestelde profielen,

• Rechtstreeks een project voorstellen

Rolverdeling op Malt

Als onderneming kun je meerdere gebruikers uitnodigen om zich bij je team aan te sluiten. Hierdoor kun je samenwerken bij het vinden van freelancers, het beheren van opdrachten, het delen van de pool van freelancers, enz.
Elke medewerker heeft een rol:
Administrator of Gebruiker .

Standaard heeft de vanuit Malt uitgenodigde bijdrager de rol Gebruiker . Een team kan meerdere administratoren hebben.

• De administrator heeft toegang tot de globale visie van het hele team en kan deze configureren.

• De Gebruiker heeft alleen toegang tot zijn eigen activiteiten, zijn missies.

Gaat een missiemanager met verlof? Geef de rol van Administrator aan de persoon die het overneemt, zodat hij bij diens afwezigheid de missie van de freelancer kan beheren

Hoe configureer ik de toegang en het beheer van de medewerkers?

Als administrator kan je een toegangsbeperking tot de lijst met bijdragers instellen en toezicht houden op het toevoegen en verwijderen van medewerkers in het team. Deze instelling is beschikbaar via het menu van je bedrijf op Malt > Rechtenbeheer.

Degene die het team aangemaakt heeft, krijgt automatisch de naam Accounteigenaar en krijgt de rol Administrator toegewezen . Zijn rol kan niet worden veranderd.