Krijg ik niet te veel reacties van freelancers?
ZoekenNeem contact met ons op

De selectie van freelancers met Malt Plus

Malt Plus is een mix tussen een machine learning algoritme en menselijke ondersteuning van een deskundige, gespecialiseerd in de werving van freelancers. 

Je Malt Plus wordt bekeken en geverifieerd door een deskundige, voordat het door ons algoritme van kunstmatige intelligentie wordt gehaald. 

Uit de selectie van profielen die ons algoritme heeft gevonden, zal onze expert het aantal freelancers bepalen dat het voorstel krijgt toegestuurd op basis van de profielen die het beste bij je project passen.

Het eerste contact

Deze freelancers, die handmatig door onze deskundige zijn geselecteerd, zullen dan rechtstreeks je projectvoorstel ontvangen in hun inbox

  • Als zij geïnteresseerd zijn in het project, kunnen zij besluiten je een eerste bericht te sturen om het te bespreken.  
  • Indien zij geen belangstelling hebben voor het project, kunnen zij besluiten het aanbod af te wijzen en zal er geen contact met je plaatsvinden. Je wordt hiervan niet op de hoogte gesteld.

Het eerste bericht dat door freelancers wordt verzonden, wordt gemodereerd door je toegewijde expert. Alleen berichten die door onze deskundige zijn goedgekeurd, worden naar je doorgezonden.