Hoe kan ik Malt-meldingen vanuit mijn browser uitschakelen of opnieuw inschakelen?

Met Malt kun je meldingen weergeven wanneer je een bericht op het platform ontvangt. Als je je voorkeuren voor het verzenden van berichten wilt wijzigen, kan je dit rechtstreeks doen via de volgende link: https://www.malt.fr/account/notifications

Ook kun je op elk moment bezwaar intekenen tegen het ontvangen van relationele e-mails met betrekking tot onze commerciële aanbiedingen en onze nieuwsberichten. Je beschikt trouwens over een afmeldlink in elk van de e-mails die naar jou worden verzonden en, binnen je account, een meldingsbeheercentrum om te kiezen wat je wel of niet wil krijgen.

Aan de andere kant beschouwen wij het als ons legitieme belang om, wanneer wij geregistreerd zijn, je op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen aan onze algemene gebruiks-/verkoopvoorwaarden of, vergelijkbaar, aan ons gegevensbeschermingsbeleid. Deze informatie is essentieel voor onze gebruikers en we willen ervoor zorgen dat zij deze ontvangen. Dit zijn legitieme en dwingende redenen die rechtvaardigen dat wij je deze berichten sturen wanneer je geregistreerd bent op de Marktplaats. Uiteraard sturen wij deze e-mails alleen naar onze klanten/gebruikers.

Als je deze meldingen hebt geaccepteerd, of juist geweigerd, en je van mening verandert, volg je de instructies in deze handleiding.

Welke webbrowser gebruik je?

Google Chrome op mobiel

• Open het Google Chrome-menu

• Ga naar Chrome-instellingen

• Selecteer vervolgens "Site-instellingen"

• En tot slot “Meldingen”

• Kies nu de nieuwe parameter

Klassiek Google Chrome

• Klik op het hangslot links van de adresbalk

• Wijzig vervolgens de instelling ‘Meldingen’

Firefox

• Klik op het hangslot links van de adresbalk

• Wijzig vervolgens de instelling ‘Meldingen’