1. E-reputatie en Community-team

De profielen van freelancers die op Malt geregistreerd zijn, zijn openbaar. Zij vormen de etalage van online freelancers. Zij hebben er geen belang bij om hun ervaring of vaardigheden anders voor te doen, aangezien ook de beoordelingen van hun opdrachtgevers in het profiel vermeld staan. Een te grote kloof kan hun e-reputatie schaden. 

Bovendien heeft Malt een team dat zich bezighoudt met de controle en moderatie van nieuwe profielen: het Community-team.

2. Juridische documenten

Wij controleren alle juridische documenten van onze freelancers op Malt. 

Zolang deze informatie niet volledig en geverifieerd is, zal Malt het bedrag voor de geleverde dienst niet op de rekening van de freelancer storten. 

Totdat de freelancer administratief alles op orde heeft, zal het geld zonder tijdslimiet worden vastgehouden door onze betalingspartner en zal het op enig moment beschikbaar zijn in de e-wallet van de freelancer.   

3. Wat is de impact op het zoeken van freelancers?

Ons algoritme houdt ook rekening met deze informatie en zal voorrang geven aan profielen met beoordelingen die door Malt-opdrachtgevers zijn achtergelaten na voltooide opdrachten. 

Er wordt rekening gehouden met zowel openbare beoordelingen, die zichtbaar zijn op Malt, als privébeoordelingen, die naar ons team worden gestuurd.