Ga naar de hoofdinhoud

Hoe ruil je met je klant?

Malt probeert een menselijke relatie te onderhouden tussen freelance profielen en bedrijven. Voor zover mogelijk is het belangrijk om met de klant over je vaardigheden en het project te praten, om je professionaliteit en motivatie aan te tonen.

Daarom kun je met hen afspreken, via Skype praten of telefonisch vergaderen met opdrachtgevers die jou projecten aanbieden.

Echter, en voor meer veiligheid, door altijd al uw gesprekken op het platform uit te voeren , bewaart u een geschiedenis van al uw berichten met betrekking tot het project op één plek.

U kunt rechtstreeks reageren op uw klant door te antwoorden op de notificatie-e-mail van Malt. Dit stuurt een bericht naar uw klant vanaf het platform!

In uw Malt-berichten met de klant kunt u ook beoordelingen vinden die zijn achtergelaten door freelance talenten die al Malt-projecten met die klant hebben voltooid.

Als de klant of het projectvoorstel frauduleus lijkt , kunt u de klant rechtstreeks vanuit het berichtensysteem rapporteren met behulp van de knop "klant rapporteren" linksboven in het chatvenster.

Wij vinden het belangrijk dat u veilig op het platform kunt werken. We modereren ook commerciële voorstellen voordat we ze naar u verzenden.

Kan ik een project weigeren?

Je hoeft natuurlijk niet op elk project dat je wordt aangeboden 'ja' te zeggen.

Als het project niet bij je vaardigheden past, als je agenda te druk is, of als je simpelweg geen interesse hebt in het project, kun je dit in een bericht aangeven en het voorstel afwijzen. We zijn ons ervan bewust dat freelance profielen een project om veel verschillende en geldige redenen kunnen afwijzen.

Het imago van werk dat we via het Malt-platform willen overbrengen, is de vrijheid om de projecten te kiezen die u mogelijk interesseren.

Een klant heeft mij een bericht gestuurd maar ik heb het niet ontvangen, kan dat?

Er kan een vertraging optreden tussen het moment dat een klant een bericht verzendt en het moment waarop u het in uw Malt-messenger kunt ontvangen.

Dit komt omdat we de eerste berichten die door een gebruiker op het platform worden verzonden handmatig modereren om bijvoorbeeld te valideren dat het geen beledigend bericht is.