Ga naar de hoofdinhoud

Een externe aanbeveling achterlaten op het profiel van een freelancer?

Wanneer een freelancer zijn profiel op Malt aanmaakt, nodigen we hem uit om dit zo volledig mogelijk in te vullen om de aandacht van zijn toekomstige klanten vast te houden. Aanbevelingen zijn voor freelancers een uitstekende manier om projectleiders gerust te stellen. Wanneer een freelancer om een externe aanbeveling vraagt, ontvang jij een e-mailverzoek van de freelancer. Je hoeft alleen maar op de link te klikken om het proces te starten.

Vervolgens kun je de verschillende velden invullen:

  • Bedrijfsnaam

  • Je functie

  • De reactie die je wilt achterlaten op het profiel van de freelancer die je dit heeft gevraagd.

Wij zullen u dan om enkele gegevens vragen om deze aanbeveling te valideren: naam, voornaam, e-mailadres en om een klantaccount aan te maken. Deze gegevens stellen ons in staat de authenticiteit van de aanbevelingen op de profielen te garanderen en zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Hoe laat ik een bericht van het einde van de missie achter aan de freelancer?

De reputatie van freelancers is belangrijk en via Malt kunnen zij hun expertise naar voren brengen en hun reputatie online opbouwen. Het is dan ook dankzij de klanten die hun vertrouwen in hen hebben gesteld dat zij hun bedrijf kunnen ontwikkelen en kunnen profiteren van hun reputatie.

Het is het einde van projectaankondigingen die de zichtbaarheid van een profiel in de malt.nl- zoekmachine vergroten . Ze zijn essentieel voor voortgang in het Super Malter-programma.

Zodra het einde van de missie is gevalideerd, heb je 30 dagen de tijd om een mening te schrijven over de prestaties van de freelancer.

Je kunt de opzegtermijn maximaal één maand na het einde van het project wijzigen in overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden.