Ga naar de hoofdinhoud

Wat is commerciële portage?

Werk je met meerdere freelancers en wil je al je projecten op één plek centraliseren?

Bij Malt hebben we een aanbod aangepast aan de repatriëring/portage van freelancers.

Wat zijn mijn voordelen als ik freelancers naar Malt breng?

Er zijn 6 grote voordelen aan portage:

  1. Brengt de freelancers waarmee je werkt samen op hetzelfde platform: je krijgt een overzicht van alle freelancediensten en kan profiteren van de bijbehorende gegevens (rapportage, bestede bedragen, duur van de opdrachten, soort opdrachten, enz.)

  2. Vereenvoudigt het beheer van freelancediensten. Met Malt als enige leverancier moet je niet langer maandelijks offertes en facturen per freelancer verwerken.

  3. Vergemakkelijkt je contracten met freelancers: via Malt gebeurt alles online, zelfs de aanvaarding van de prestatievoorwaarden (opzegtermijn, vertrouwelijkheid, AVG, enz.). En je ontvangt binnen 48 uur een offerte.

  4. Vermindert juridische risico's. Een intermediair als Malt maakt het mogelijk economische afhankelijkheid te verminderen. Het biedt ook een extra zekerheid over de wettelijke naleving van de juridische documenten van je leveranciers. En tot slot ben je verzekerd via een topverzekering.

  5. Gegarandeerde betaling binnen 10 dagen aan al je freelancers, zonder eigen bekommernis.

  6. Maakt het gebruik mogelijk van onze samenwerkingstool, zoals het trackingdashboard en het delen van favorieten

Met commerciële portage van Malt profiteren freelancers ook van voordelen:

  1. Verzekert de betaling van hun missies binnen 10 werkdagen dankzij het Malt-voorschot

  2. Beschermt hun missie samen met jou, dankzij de RC Pro Axa, essentieel en aangeboden voor elke missie op Malt

  3. Ontwikkelt hun zichtbaarheid dankzij hun profiel en jouw beoordelingen en opmerkingen naar aanleiding van de uitgevoerde missies.

  4. Vereenvoudigt het administratieve beheer en het bewerken van hun offertes en facturen: Malt bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat freelancers zich volledig aan jouw missie kunnen wijden

We mogen commerciële portage (contracteren met een freelancer met zijn eigen bedrijf) en loonportage (een tripartiete contractuele relatie waarbij de freelancer geniet van de status van werknemer via een loonportagebedrijf) niet verwarren . Meer informatie over portage en Malt vindt u hier .