Ga naar de hoofdinhoud

Hoe beschermt Malt jouw persoonlijke gegevens?

Bij Malt hebben we ervoor gekozen om onze verplichtingen op het gebied van de bescherming van de persoonlijke gegevens die we verwerken in onze relaties met onze gebruikers op te nemen in een handvest voor de bescherming van persoonlijke gegevens, dat je hier kunt vinden. We nodigen je uit om het te lezen.

De persoonlijke gegevens die wij verwerken als onderdeel van onze contractuele relaties met jouw bedrijf worden strikt geïdentificeerd en vermeld in ons handvest voor gegevensbescherming. Deze gegevens zijn afkomstig van de informatie die jij aan ons communiceert of voortvloeien uit jouw gebruik van de marktplaats. Het kan bijvoorbeeld gaan om gegevens over de burgerlijke stand, identificatiegegevens (e-mail), verbindingsgegevens of zelfs factuurgegevens van leden van jouw bedrijf die op ons platform zijn geregistreerd.

Voor meer informatie over onze aanpak bij de naleving van het nieuwe Algemeen Reglement met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, nodigen wij je uit om ons gegevensbeschermingscentrum hier te raadplegen: https://www.malt.fr/about/privacy

Je vindt er het handvest voor gegevensbescherming, ons cookiebeleid, een ruimte voor het beheren van uw voorkeuren op het gebied van kennisgeving en een ruimte gewijd aan de uitoefening van jouw rechten (toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, overdraagbaarheid…).

Voor eventuele aanvullende vragen over dit onderwerp kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op het volgende adres: dpo@malt.com