De rollen op Malt

Als bedrijf kun je meerdere gebruikers uitnodigen om deel uit te maken van je team. Hierdoor kun je gezamenlijk freelancers werven, de opdrachten beheren, je pool van freelancers delen...

Elke medewerker krijgt een rol toegewezen: Beheerder of Gebruiker. Als je een medewerker uitnodigt, wordt hij/zij automatisch een gebruiker die aan je bedrijf is gekoppeld.

Het verschil tussen de twee rollen

•  De Beheerder heeft toegang tot het totaaloverzicht van het hele team en kan dit instellen.
  • Een Gebruiker heeft alleen toegang tot zijn/haar activiteit, zijn/haar opdrachten.

Hoe beheer ik de toegang en het beheer van medewerkers?

Als Beheerder kun je de toegang tot de lijst van medewerkers beperken en het toevoegen aan en verwijderen van medewerkers uit het team beheren.

Deze instelling is beschikbaar in je bedrijfsmenu op Malt > Beheer van rechten.