Kan ik video's op mijn profiel zetten?

Je kunt via je portfolio een video insluiten op je profiel.

Je kunt hier een Youtube- of Vimeo-link toevoegen aan je freelanceprofiel: https://www.malt.fr/portfolio

De link moet openbaar zijn (Niet privé of verborgen)
Hoe kan ik de privacyinstellingen van mijn video's veranderen?
  1. Aanmelden bij YouTube Studio
  2.  Selecteer in het linkermenu Video's
  3.  Beweeg de muis over de video die je wilt bijwerken. Selecteer het tabblad Live om toegang te krijgen tot je live uitzendingen.
  4. Klik op de pijl omlaag onder 'Zichtbaarheid' en selecteer Openbaar, Privé of Verborgen
  5.  Klik op Opslaan.