Kan ik de freelancer via de boekhouding van mijn bedrijf betalen?

Natuurlijk is het mogelijk om de boekhouding van je bedrijf te gebruiken om de freelancer te betalen.

• Hiervoor hoef je alleen maar de gegevens van deze afdeling in te voeren in de rubriek Bedrijf
  • Ga vervolgens naar de opdrachtpagina en druk de factuur af om aan je boekhouding te overhandigen.

In het geval van een inkooporder

Je zult moeten wachten op de definitieve validatie van de opdracht om een inkooporder of een factuur te kunnen afdrukken.

Anders druk je alleen de offerte of de samenvatting van de bestelling af.

Zodra de offerte is geaccepteerd, verschijnt de inkooporder op je scherm, hetzelfde geldt voor de opdrachtgever.

Om af te drukken, kun je gewoon op de link "inkooporder afdrukken" klikken.