1. Een zoekopdracht uitvoeren

Om freelanceprofielen te vinden, hoef je alleen maar op de startpagina een trefwoord en een stad in te typen.

2. De zoekresultaten bekijken

Op die manier zullen alle profielen van beschikbare freelancers worden getoond en heb je de mogelijkheid om je zoekopdracht te verfijnen.

3. De profielen bekijken

Blader vervolgens door de verschillende profielen en neem contact op met de freelancers door op hun pagina op de knop 'Een project aanbieden' (onder hun foto) te klikken.

Je verhoogt je kans op het krijgen van een offerte voor je project met 50% als je je opdracht aan meerdere freelancers tegelijk aanbiedt.

Wij leggen hier uit hoe je deze selectie maakt

4. De keuze van de offerte

Zodra je een freelancer hebt gekozen, kan hij/zij direct via het berichtensysteem op het platform een offerte opstellen

Je kunt de offerte van de geselecteerde freelancer raadplegen en goedkeuren in je gespreksoverzicht.