Ga naar de hoofdinhoud
Hoe kun je uren rekenen en geen dagen?
Neem contact met ons op

Hoe kun je uren rekenen en geen dagen?

In sommige beroepscategorieën is het gebruikelijker om te factureren per uur, in plaats van per dag. Dankzij jullie feedback zijn wij ons hier bewust van geworden en hebben we een nieuwe optie ontwikkeld: het is nu mogelijk om, wanneer je je schattig verstuurt, te kiezen voor factureren per uur.

Deze nieuwe functie geeft je de mogelijkheid om jezelf voor meerdere maanden te verbinden tot een opdrachtgever door te kiezen voor de terugkerende offerte (beschikbaar voor opdrachtgevers die in aanmerking komen) en factureren per uur.

De rest van de werking verandert niet: aan het einde van iedere maand bevestig je je maandelijkse activiteitenrapport op Malt door het aantal uren in te vullen dat je wilt factureren. Je opdrachtgever bevestigt dit activiteitenrapport, waardoor het bedrag op je rekening wordt gestort.

Voor korte offertes is er ook geen verandering. Jij beslist wat voor eenheden je wilt toevoegen aan je offerte: dagen, uren, eindproducten...

Wij helpen je graag door je deze optie te bieden en het factureren en de samenwerking met je opdrachtgever makkelijker te maken. Je kunt ook direct via de app kiezen voor het factureren per uur.