Wat zijn aanbevolen vaardigheden?

Je hebt misschien de cijfers gezien en je afgevraagd wat ze betekenen? 


Dit zijn vaardigheden die zijn aanbevolen door andere freelancers. Je vaardigheden laten aanbevelen heeft in verschillende opzichten voordelen: 
  • Je deskundigheid wordt vergroot door de erkenning van een of meer van je collega's 
  • Het overtuigt bezoekers en potentiële opdrachtgevers wat betreft het niveau van de aanbevolen vaardigheden 
  • Het is een manier om op te vallen!

Aanbevelingen: Een verplichting

Dus ja, om iemands vaardigheden aan te bevelen, is het beter de persoon te kennen en in het bijzonder in staat te zijn geweest zijn niveau van deskundigheid te beoordelen met betrekking tot de vaardigheden in zijn/haar profiel. Het is niet genoeg om vrienden te zijn of elkaar bij de koffieautomaat te hebben ontmoet.

Een aanbeveling voor een vaardigheid roept een verplichting op. Je moet dit niet alleen doen om iemand een plezier te doen. Het is ook openbaar omdat je naam en een miniatuur van je foto voor de vaardigheid zullen worden weergegeven, zodat je zult worden gelinkt en mogelijk beoordeeld door opdrachtgevers en andere freelancers die zullen zien dat je de vaardigheid van deze persoon hebt aanbevolen. 

Om te zien wie een vaardigheid van je heeft aanbevolen, wordt een tooltip getoond met de namen van de freelancers die je vaardigheid hebben aanbevolen. Wanneer erop geklikt wordt, blijft de tooltip getoond en kun je direct op de naam van je aanbevelers klikken om hun profiel te openen

Hoe beveel ik de vaardigheden van een freelancer die ik ken aan?

Als aanbevelingen voor vaardigheden openbaar en voor iedereen zichtbaar zijn, kan alleen een freelancer met een volledig Malt-profiel de vaardigheden van een andere freelancer aanbevelen. Het is natuurlijk niet mogelijk om je eigen vaardigheden aan te bevelen! 

Om de vaardigheden van een freelancer aan te bevelen, klik je op het + pictogram dat verschijnt in het blok Vaardigheden wanneer je de profielpagina van een freelancer bezoekt, terwijl je bent ingelogd als freelancer op Malt.

En hoe benadruk ik een van mijn vaardigheden?

Door op het pictogram voor de gekozen vaardigheid te klikken, kun je één of meerdere vaardigheden op je profiel eruit te lichten.