6 tips voor het vinden van opdrachten op Malt!
ZoekenNeem contact met ons op

6 tips om opdrachten te vinden

Hier vind je 6 tips van de Freelance Community op Malt om je te helpen jouw aantal opdrachten op Malt te vergroten.

1- Update je profiel

We vragen je om regelmatig te controleren of je profiel compleet is, zodat jouw beschikbaarheid, vaardigheden en ervaring up-to-date zijn. 

 Let op: op je paginastatistieken  vind je een lijst met begrippen waarmee onze klanten jouw profiel kunnen vinden. Hiermee kun je controleren of jouw tags overeenkomen met deze termen en kun je ze eventueel toevoegen, aanpassen of verwijderen.

2- Vraag om aanbevelingen

  • Als je profiel drie aanbevelingen bevat, wordt de kans dat je wordt benaderd drie keer groter.

  • Vraag ze hier eenvoudig aan. Personen uit je netwerk hoeven geen account aan te maken om een aanbeveling voor je te schrijven. Een simpele bevestiging per e-mail is voldoende. 

3- Reageer snel

Reageer snel op offerte- en informatieaanvragen om je toekomstige klanten jouw professionaliteit te tonen. 

Ons algoritme geeft voorrang aan aan de profielen van freelancers die snel en positief reageren. Houd je agenda ook up-to-date! 

4- Verhoog je conversiepercentage

  • Opdrachten op Malt uitvoeren, vergroot je kansen op het ontvangen van andere opdrachten omdat Malt jouw betrokkenheid en bijdrage aan de community beloont.

  • Hoe meer opdrachten je uitvoert op Malt en hoe meer uitstekende beoordelingen je ontvangt van klanten, hoe hoger we jouw profiel tonen bij de zoekresultaten 🔍.

5- Gebruik Malt Open

  • Met Malt Open kun je Malt gebruiken met je eigen klanten en snel je eerste opdrachten aanmaken zodat je hoger wordt weergegeven in de zoekresultaten. 

  • Je kunt Malt Open ook gebruiken om je contracten met grote bedrijven te vereenvoudigen en je kosten te verlagen. Malt wordt gebruikt door de meeste grote bedrijven. 

6- Toon je ervaring

Er zijn vele manieren om je ervaring goed weer te geven, maar houd er rekening mee dat het zo duidelijk mogelijk moet zijn.

Plus: Leer samen!

Malt is ook een speciaal voor freelancers bestemd Freelance Community team, dat elk jaar evenementen organiseert of eraan deelneemt om ervaring en kennis uit te wisselen.Neem deel aan 👉 een van onze evenementen, in jouw regio of online. 

Je beschikt nu over alle tools om een hoogwaardig en doelgericht profiel aan te maken. Dus ben je er klaar voor om nieuwe opdrachten te ontvangen? 🚀


👉 Optimaliseer je profiel om opdrachtgevers aan te trekken

👉 11 fouten om te vermijden op je Malt-profiel